diumenge, 5 d’abril del 2009

Poe: poeta de la por


La propera trobada del club de lectura serà el 16 d' abril i serà per commemorar el bicentenari del naixement de l'autor nordamericà Edgar Allan Poe. Aquest cèlebre escriptor, nascut a Boston el 1809, és un dels autors en llengua anglesa més importants de tots els temps. Va destacar com a narrador i poeta i va deixar la seva empremta en nombrosos autors del segle XIX i XX, com ara Charles Baudelaire, Dostoievski, Franz Kafka, Thomas Mann, Lovecraft, Jorge Luis Borges, Julio Cortázar...

A través de la lectura de "El gat negre" ens hem apropat a la sempre inquietant obra d' Edgar Allan Poe i tindrem ocasió d'endinsar-nos en el seu món tan particular gràcies al muntatge que podrem presenciar.

Recordeu el dijous 16 d'abril a dos quarts de nou del vespre.

2 comentaris:

Robert ha dit...

Hola sóc en Robert i ens veurem el proper dijous al Club.
Tenim moltes ganes de parlar de Poe, un dels nostres autors preferits, us parlarem una mica de la seva vida i obra i després parlarem del que hem sentit llegint el gat negre....i altres contes.

Robert ha dit...

Voldria aclarir una cosa respecte al “muntantge” que podreu presenciar.
Es tracta d’un grup de fotografies per acompanyar la xerrada biogràfica. Com que creiem que en un club l’important és que poguem compartir experiencies (en aquest cas lectores), creiem que no cal atabalar amb gaire informació, així que millor que ho deixem en suport audiovisual. Fins aviat.